vrijdag 27 mei 2011

NOTD; Catrice '080 Let's Talk About Barrie!'

Photobucket

Eén van de lakjes die Catrice helaas uit de schappen gehaald heeft en die dus nu 'discontinued' (ze worden niet meer gemaakt) is, is deze prachtige dieprode 'Let's Talk About Berrie', die ik voor €1,25 kocht toen deze lakjes 'eruit' gingen. Eerder had de lak mijn aandacht niet getrokken, maar voor 50% minder kón ik hem toch niet laten liggen? En het was nu of nooit, dus ging LTAB (vanaf nu ;)) mee naar huis, waar hij nu fijn bij de andere rood-achtigen in mijn prachtige rode Helmer staat. And... He likes it there! ;)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Deze foto is de meest 'kleur-echte'

Ik was erg verbaasd toen ik het lakje voor de eerste keer opsmeerde; wat een mooie diepe bessentint! Op de foto's heb ik de lak al 3 (!) dagen op. Vandaar de lichte tipwear. Ik moést deze prachtige jelly-nagellak echt even met jullie delen (en excuses voor het 'rare stukje' op mijn pink...)!
Met een beetje mazzel vind je deze tint nog in een grabbelbak, en het is toch wel een erg mooi en chique lakje. Op de zon-foto's komt 'ie feller over dan in het echt. Hij is zoals op de laatste foto en dan eigenlijk nog een hintje donkerder. LTAB dekt in twee fijne laagjes en lakt like heaven!
Hij deed me een beetje denken aan 'Forbidden Apple' van Catrice (Enter Wonderland LE), maar LTAB is toch wat meer diep bessenrood, waar 'Forbidden Apple' creamy donkerrood is (zonder dat hintje bes).
Ik droeg LTAB met een laagje Trind Nail Repair als base coat en een laagje INM Out The Door als topcoat. Hij blééf maar glanzen!

Catrice wordt verkocht bij de grotere Kruidvat- en Trekpleisterfilialen. De Ultimate Nail Lacquers van Catrice kosten normaliter €2,49 per flesje, maar deze zul je voor minder kunnen treffen (50% korting) in de grabbelbakken!

Welke nagellak draag jij op het moment?

8 opmerkingen:

Tess zei

wauw die is mooi!

BeautyLoves zei

Ik ga zometeen mijn nagels lakken met Dior's Paradise, fluoroze dus! :)

beautyforgirls zei

Wauw, ik heb die ook. Het blijft een mooi lakje.
Lifs, xxx

Samantha zei

heb deze kleur nu net op me nagels gedaan, haha toevallig

Cjs zei

Ik heb 'm ook! Super mooi kleurtje.

Lies zei

Mijn lievelingslakje!

Joan zei

Mooi kleurtje! :D

Evelien zei

Heel mooi kleurtje, jammer dat 'ie eruit gaat! En top dat 'ie ook zo lang blijft zitten ^_^