zondag 3 juli 2011

Diorblush in '939 Bois de Rose, Rosebud'

Photobucket

Prachtige merken met 50% korting? Count me in! Zo vond ik gisteren deze prachtige Dior blush voor de helft van de prijs bij de plaatselijke DA op tafel. Ze hadden volop Dior, Lancome en Clarins in de aanbieding. Ik had nog bíjna een oogschaduw palette van Dior meegenomen, maar ik besloot in plaats daarvaan een lekkere parfum voor mijn man te kopen (Cacharel Amor Amor Tenptation). Maar deze prachtige blush kon ik niet laten liggen! Er waren twee duo's, deze '939 Bois de Rose, Rosebud' en nog een duo die veel te licht was voor mijn huidskleur. Zelfs deze blush is nog vrij licht. Toch moést ik hem meenemen (ik houd nu eenmaal van luxe blushes!), en zo gebeurde het... Mijn tweede Dior aankoop (na de Dior Addict-lipstick)! Kijk snel mee naar foto's en swatches!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Wat ik altijd heerlijk vind aan luxe merken, is de verpakking! De doosjes komen bijna altijd in een fluwelen zakje die het plastic van de chique doosjes beschermt tegen krasjes. Chanel doet dit ook met haar producten. Love it! Je kunt zo zien dat er extra tijd in de verpakking gestopt is en dat hier gewoon goed over nagedacht is.

Photobucket

Photobucket

Het prachtige zware doosje waar de blush in komt. Er schijnen een C en een D door in het blauw. LOVE! Wat chique! In de deksel staat verder nog 'Dior' in het zilver gegraveerd. Hier kan ik uren naar kijken... Simply gorgeous, haha! De verpakkingen van Dior vind ik eigenlijk altijd een stukje mooier (maar ook vooral anders) dan de verpakkingen van Chanel, die ook helemaal te gek vind (maar die meer klassiek zijn, waar Dior meer modern-chique is)

Photobucket

Photobucket
Over de poeder ligt een beschermend plasticje waar het kwastje inligt (ook in een folie'tje). Super hygienisch! De poeder is nu onaangeraakt (door anderen) en dat is wel zo fijn wanneer je een product, en zeker een product van een high-end merk, koopt.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Pfoeee, I just lost my breath! Wat een prachtpoeder is dit! Het is stiekem een duo (de ene kant is Bois de Rose en de andere kant is Rosebud) die bestaat uit een donkerroze matte poeder en een lichtere roze poeder met shimmer. Een twee-in-één product dus! Je kunt de blush op 4 manieren dragen; beide kleuren opzichzelf, de donkerroze en de lichtroze poeder gemengt of de donkerroze poeder op je wangen en de lichtere roze als highlighter op je jukbeenderen. Aan jouw de keus. ;) De shimmer is dit product is aanwezig, maar niet glitterig of chunky.

Photobucket
Donkerroze links (onder), rechts (boven) de lichtroze

Ik kreeg geen heel duidelijke swatch-foto's i.v.m. het trieste weer van gisteren. De belichting werd snel té wat weer overbelichte foto's opleverde. Het pigment van de blush is prima in orde, maar de kleuren zijn wel vrij licht en naturel. Daarom maakte ik ook nog on-zeh-cheeks-foto's die ook aardig licht werden... Ik heb de beste er uit gepikt:

Photobucket

Op de foto heb ik beide kleuren gemengt met mijn kwast, in de pann, en aangebracht. Deze blush is volgens mij mijn nieuwste 'just-like-a-natural-blush'-poedertje! Wat prettig dat de blush praktisch matte is en er hier en daar een kleine shimmer aanwezig is. Je t'aime! Hij staat heel mooi naturel, maar wel aanwezig. Deze blush is perfect bij neutrale looks of heftig opgemaakte ogen (waarbij dik aangezette wangen in een knalkleur al snel clownesk staan). Ik vind hem heel erg mooi!
Het poeder is fluweelzacht en er komt gemakkelijk genoeg product op mijn kwast. Ruig 'swooshen' met je kwast in de poeder pann is geen goed idee. Er komt op die manier onnodig veel poeder vrij, wat zonde is van zo'n dure blush. Gewoon rustig je kwast in de kleurtjes dippen does the trick. Ik vrees dat je deze blush nog vaak zult zien in een FOTD. Hij is heerlijk draagbaar en past praktisch overal bij!

Photobucket

Ik betaalde €21,00 voor de Diorblush van Dior. Normaal gesproken wordt deze blush verkocht voor €42,00 wat een FLINKE duit is voor een blush. Ik zou dat ook niet 'zomaar' betalen voor een blush, of het moet al een speciale limited edition (zoals de Chanel blush uit de kerstcollectie van vorig jaar) zijn die niet te versmaden blijkt. De €21,00 is de blush absoluut wel waard, alleen al die heerlijke luxe van de verpakking... Er zit 7,5 gram poeder in het prachtige doosje waar je écht een hele poos mee vooruit kunt.

Wat is jouw favoriete duurdere make-up merk?
Aan welke producten (blush, gloss, lipstick, poeder etc.) geef jij sneller wat meer geld uit?

11 opmerkingen:

Tessabd zei

Mooi! dat is zeker een koopje x

BeautyLoves zei

Mooie blush en een koopje bovendien! Ik heb onlangs een bronzer van Chanel gekocht en ik ben daar zo blij mee! Ik koop wel niet alles van duurdere merken, en zeker niet van elke collectie, alleen als er een product bij is dat ik echt heel graag zou willen.

Evelien - www.ohmylush.nl zei

Die is echt heel mooi :) En zo is het zeker nog te doen, voor 21 euro!

Myrna zei

Wat een prachtige blush!! Die verpakking vind ik zo mooi!

Roos zei

Ik vind hem erg mooi, maar wel heel erg duur.

Elien zei

echt een mooi kleurtje!!
je staat er goed mee!

Milou / Louna zei

Heeeeeeeeeeeeeeel gaaf!

Waar zit de winkel? Vast niet waar ik woon. ;-)

Heel gaaf!Denk maar zo: ik ben het waard!
Je moet jezelf af en toe lekker verwennen!

beautyforgirls zei

Wauw, wat gaaf. Een hele mooie blush. Ik ben stiekem jaloers. Mij echt te duur.
Liefs, xx

Aline zei

Mooi kleurtje. Staat je ook heel erg goed.

LottedeJ zei

Hij doet me qua uiterlijk denken aan de Duo blushes van Catrice! Al zal deze natuurlijk veel mooier zijn in het echt, dan die van Catrice. Prachtig kleurtje! Ik ben jaloers.

steffi zei

ziet er schitterend uit