vrijdag 29 juli 2011

Garnier Skin Naturals 'Essentials' reinigingsmelk en tonic

Photobucket

Elke meid met een gevoelige huid weet waar ik het over heb, als ik zeg dat het vinden van de juiste, milde reinigingsproducten, een ware zoektocht kan zijn. Vaak zijn reinigers te agressief voor onze gevoelige en gauw droge huid. Wat ik, naast dat ze mild genoeg moeten zijn, ook erg belangrijk vind, is dat de melk en tonic mijn make-up goed, snel en grondig van mijn gezicht wissen na een lange dag. Ik heb een hele hoop milks en tonics gebruikt, maar ik blijf terug komen bij dit voordelige duo van Garnier Skin Naturals, uit de Essentials-lijn voor de gevoelige en droge huid.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ik heb al eens eerder iets geschreven over deze melk en tonic, toen ik mijn blog past gestart was, vorig jaar September. Toch vond ik dat ik dit fijne reiningsduo nog eens extra in de spotlights moest zetten, want ze zijn écht heel erg fijn!
Ik gebruikte een poos de reinigers (en ik heb nu nog een bodempje tonic over, de rest is op!) van Rituals, uit de Awareness-lijn. Ook prettig (vooral de oogmake-up-remover vond ik heel erg fijn!), maar een stuk prijziger dan deze drogisterij removers (en niet eens net zo fijn in gebruik).
Toen ik weer nieuwe melk nodig had, besloot ik dan ook vrijwel direct om deze Garnier Skin Naturals-versie weer te kopen. Ik denk dat dit mijn 4e set melk en tonic is.

Photobucket

Wat ik fijn vind aan de producten uit deze lijn, is de 'Is dit wat voor mij?'-sectie, achterop de flaconnen. Hier staat precies op wat je kunt verwachten van het producten, hoe het werkt, voor wie het geschikt is, en welke verzorgende ingredienten aan de producten zijn toegevoegd. Super easy! Zo kun je in de winkel gemakkelijk je keuze maken en het product aanschaffen dat het beste bij jouw huid en behoeftes past.

Photobucket

Beide producten hebben dezelfde verpakking. Het enige verschil is dat de melk-verpakking wit is, en de verpakking van de tonic is doorzichtig roze. Handig, want zo pak je niet de tonic wanneer je de melk wilt pakken! De verpakkingen hebben een klikdop en product krijg je uit de flacon door er even in te knijpen. Easy does it!

De reiningsmelk is zo compleet dat je hem ook kunt gebruiken om je oogmake-up te verwijderen! Dit werkt prima, al vind ik het zelf prettiger en sneller werken met een speciale oogmake-up remover (of de pads van De'Makup die ik momenteel gebruik). Nadien ga ik met een watje melk over mijn gezicht en neem ik mijn ogen ook nog even mee met de milk. Dat werkt prima! Mijn ogen raken niet geirriteerd (wat ik eigenlijk áltijd heb, van reiningsmelk...) en mijn huid voelt schoon en gereinigt aan. Om het feestje compleet te maken gebruik ik nog een watje gedrengt in de tonic, haal deze over mijn gezicht (ook nog even over mijn ogen, dezelfde milde reactie!) en mijn gezicht voelt lekker fris aan.
De tonic zou ook nog eens kalmerend werken, al kan ik daar niet echt een zinnige conclusie over geven. Daar gebruik ik een tonic ook eigenlijk niet voor, al is het niet vervelend dat deze tonic 't wel zou doen.
Beide producten reinigen mijn huid op een effectieve én milde manier. Make-up verdwijnt, huppatee, op het watje, en wordt niet over mijn hele gezicht verplaatst (wie kent het fenomeen niet... -_-). Love!

En dan nog het leukste; de Garnier Skin Naturals 'Essentials' reinigers zijn gemakkelijk verkrijgbaar (stap een willekeurige drogisterij binnen!) en ze kosten allebei maar €4,49! Een absolute topper voor de droge en gevoelige huid, if you ask me!

Welke reiningsproducten gebruik jij om je make-up eraf te halen?

2 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Deze klinken best goed! Ik heb op dit moment de Bourjois oogreiniger en de Lancaster Express Cleanser.

Samantha zei

ik gebruik deze lijn ook en vind hem geweldig voor mijn huid is het echt de perfecte lijn ik gebruik er ook de dag en nachtcreme van super spul! alleen voor me oogmakeup gebruik ik idd ook speciaal reining voor de ogen