maandag 8 augustus 2011

Schwarzkopf 'Reflex-Zilvershampoo'

Photobucket

Ik moet eerlijk zeggen... Ik heb deze flacons al vaak zien staan, in drogisten en zelfs bij de voordeeldrogist. Toch liet ik hem standaard staan. Want... Wat een ONTZETTEND demotiverende verpakking met die oude mensen erop! Dat maakt het voor mij echt zo 'No thanks!'-product. En dat blijkt helemaal niet terecht te zijn! Na twee flacons zilvershampoo van de kapper te hebben versleten en toch wat krapper bij kas te zitten dan om weer zo'n €14,00 uit te geven voor één shampoo, besloot ik toch de oude-mensen-flacon een kans te geven. Ik kwam 'm tegen bij de voordeeldrogist (Op=Op), en toen ik er even in gluurde om de kleur te zien, belandde het oude echtpaar vrij snel in mijn winkelmandje!



Photobucket

Photobucket

Photobucket

Geel staat tegenover paars op de kleurcirkel, (net als rood tegenover groen staat, voor bijvoorbeel concealer!) enzo kan het het gele effect uit je haar 'onttrekken'. Blond haar is nu eenmaal haar wat meer en specifieke verzorging nodig heeft, anders wordt het dof, geel en fluffy.

En na aan keer of 6 gebruik te hebben gemaakt van deze diepdiepdiepdiep-paars-blauwe shampoo, kan ik zelfs zeggen dat ik deze beter vind werken dan de variant die ik hiervoor gebruikte van Schwarzkopf Professionals. Oké, die verpakking was mooier, het goedje rook meer naar salon, maar de werking is het allerbelangrijkst; Mijn lichtblonde manen geel-vrij houden!
En dat doet deze budget-shampoo écht goed! Hij is zowaar sterker van kleur dan de kappershampoo, en het schuim wat van dit product afkomt is óók donkerpaars!

Photobucket
Check die kleur!!!

Ik zag op de blog van Germa een handig artikel over een nóg goedkopere zilvershampoo, van Kruidvat eigen merk. Die ga ik kopen wanneer deze oude-mensen-flacon op is! Echt een onmisbaar-product voor blondines, dit!

De Reflex-Zilvershampoo van Schwarzkopf kost zo'n €4,50 en wordt verkocht bij de drogisterij en bij de voordeeldrogist (Op=Op, Prijsmepper e.d.). Maar pleaaaase, Schwarzkopf: doe in elk geval wat aan het etiket van deze flacon... AAAH!! :S

Ben jij wel eens aangenaam verrast door een product wat je eigenlijk niet aansprak vanwege de verpakking?

9 opmerkingen:

Milou zei

Super grappig he zo'n vooroordeel! Super dat je het toch hebt geprobeerd. ;-)

Tatjana zei

Hihi ik werk bij Kruidvat en moet deze shampoo regelmatig vullen en dan denk ik. Jeetje, wat een lelijke verpakking!

En ik vraag me echt af waarom die oude luitjes erop staan... Ja oke, omdat meer oudere zilvershampoo gebruiken (vooral vroeger) maar als ze een andere verpakking gebruiken denk ik dat ze het veel meer verkopen... ghehe

Jorna zei

@Tatjana; Nou dat weet ik wel zeker. Dit ziet er niet fijn uit in het schap, zo van 'Goh, laat ik die eens kopen!' en daarnaast is het OERLELIJK in de badkamer naast mijn kappersshampoo's, Rituals producten en The Body Shop douchegels. :( Jammer. :P

Germa zei

Hahaha, Ik heb zo vaak deze shampoo in mijn handen gehad, maar die verpakking!!! Ik voel mij te jong voor deze verpakking! De kleur is wel goed donker!
Thnx, voor de link J!

robin zei

heb hem ook, lelijke verpakking he! maar hij is wel fijn =)

Unknown zei

Wow, dat is paars! wat een kleur zeg, ik denk niet dat ik het lef zou hebben om zo'n fel kleurtje in mijn haar te doen. Ik zou als de dood zijn dan mijn haar paars zou worden:P onzin natuurlijk maar toch...
Maar goed dat ik brunette ben.

Anoniem zei

Ik heb deze ook! geweldige shampoo! en het etiket trek ik er altijd gelijk vanaf!(gaat heel makkelijk) probleem opgelost!

Merel zei

Is toch wat dat men zich zo laat tegenhouden door een foto van twee, toch niet heel lelijke, oude mensen. Bovendien who cares of het mooi staat in de badkamer?

Fibromama zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.