donderdag 29 september 2011

Favorieten van September

Photobucket

Augustus hebben we voor het gemak even overgeslagen (i.v.m. vakantie), maar het is al wel weer tijd om mijn favoriete producten op een rijtje te zetten van de afgelopen maand. Een maand die ik bijna in z'n geheel (op een week na) in Afrika doorbracht. Heb ik daar ook nieuwe producten ontdekt die mijn hart gestolen hebben? Producten herontdekt die toch wel érg fijn zijn? Let's check it out!


Photobucket

Victoria's Secret 'Vanilla Lace' Body Mist
Een flacon die ik in de supermarkt op de kop tikte (waarschijnlijk geimporteerd uit Engeland), en kocht voor een kleine €10,00, was deze Body Mist van Victoria's Secret in de heerlijk zoete geur 'Vanilla Lace'. Inderdaad, hij ruikt naar het mierzoete vanille! Er waren een aantal soorten (zo'n 6) Body Mist uit deze lijn, met frisse, zwoele, zoete en neutrale geuren. Het duurde nogal even voordat ik een keuze gemaakt had, dat begrijp je. Haha! De geur is heerlijk zoetig, blijft lang hangen en ruikt naar échte vanille, niet naar chemische toiletverfrisser (waar ik eerst best een beetje bang voor was, haha). Zelfs het vertrek waar je deze verzorgende body mist opsprayt blijft UREN naar zwoele vanille ruiken. Lovelovelovelove!!! Er is inmiddels al een kwart verdwenen uit de flacon (mijn moeder bleef 'm ook stiekem pikken...)

Photobucket

Maybelline Color Sensational Shine lipstick in '445 Mango Diamonds'
Een lipstick die héél vaak uit mijn tasje kwam, deze vakantie. Zelfs wanneer ik verder geen make-up op had, zorgde deze prachtige kleur voor een algehele opfrisbeurt voor mijn tint en voor sprankelende ogen. Echt een aanrader, deze fijne lipstick van Maybelline (Klik hier voor de review)!


Photobucket

Sleek Makeup iDivine palette in 'Curacao' (Limited Edition)
Écht een IDEAAL mee-op-vakantie-palette als je graag looks draagt die matchen bij je flashy outfits die je onder de zon graag aantrekt. Bijna elke kleur daarvoor zit hier gewoon in! De meest ongebruikelijke kleurtjes in één palette. Easy does it (Klik hier voor de review)!

Photobucket
Organic Root Stimulator Olive Oil 'Nourishing Sheen Spray'
Welgeteld één week zaten ze erin, mijn vlechten. Toch kocht ik direct na het zetten een flacon van deze fijne olijfolie spray. Fijn tegen jeuk, een droge hoofdhuid en geurtjes. Nadat mijn vlechten eruit waren ('t Werd heel snel lelijk. Enne.. Tsja. 5 zakken nephaar is wat warm op je hoofd in 37graden...) Ik betaalde zo'n €5,00 voor een HUGE spuitflacon. Ik probeerde 'm na de vlechten op mijn droge haarpunten uit, die me even later gezond en glanzed tegemoed kwam! LOVE! In Nederland vast te krijgen bij de afrowinkels, en anders online.

Niet zoveel favorieten deze maand. Eigenlijk komt dat ook omdat de favorieten van de laatste 3 maanden nog steeds tot mijn favo's behoren. Ik vind het een beetje suf om die elke maan weeer hier te plaatsen, dus vandaar. ;)

Wat waren deze maand jouw favoriete producten?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Die lipstick is inderdaad heel fijn! En die body mist lijkt me ook erg fijn :)

Joany zei

Het lijken me stuk voor stuk erg fijne producten.

beautyforgirls zei

Die lipstick is echt heel fijn.
Liefs, xxx

Tessa zei

Nice, mango diamonds <3