woensdag 7 december 2011

What's On It's Way?! Wehkamp.nl!!

Photobucket

Als ik aan Wehkamp denk, denk ik aan de grote boeken die we thuis wel eens kregen van de Neckerman en Wehkamp zelf. Stoffige postorder-bedrijven... Maar niets is minder waar! Ik ben gisteren eens gaan snuffelen op Wehkamp.nl, gezien ze daar het merk schoenen hebben wat ik graag draag (Blink), en tot mijn verbazing was er niks stoffigs te bekennen op de moderne site vol leuke merken en spullen! Daarnaast was er ook nog een leuke Sale waarmee ik €25,00 heb bespaard op twee paar schoenen. Yes, she did it again; KILLERHEELSSS!! Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik niet vies van een hoge (platform-) pump (kijk maar eens hier en hier!), en zo bestelde ik gisteren 3 paar voor de feestdagen en voor Gambia (en een mooie pailetten-top. Gotta love sequinsss!) Kijk je mee?

Photobucket

Hahahaha, zijn ze niet geweldig? Oké, een beetje fout wel. maar fout is zo goed, helemaal in Gambia waar het niet fout en gek genoeg kan! :P De pumps en de open schoentjes zijn alle 3 van het merk Blink, een relatief goedkoop merk met mooie hoge party-shoes. De zilverkleurige pumps kun je beter en waarheidsgetrouwer vinden op deze link. Ik wilde nog graag zilveren pumps voor Gambia, en deze zijn perfect. Love the glitters! Ik ben echt een ekstertje, for those who didn't knew yet. ;). Ik wil deze ook graag dragen met kerst, onder mijn pailetten-jurk van de H&M. Lekker feestelijk! De panterschoenen waren er ook in de normale bruintinten, maar zoiets heeft mijn zus voor me meegenomen uit Iran, dus koos ik voor deze lekkere foute roze variant. Haha! Lijkt me heel gaaf onder een zwarte skinny jeans met een chique top (om het geheel toch wat meer classy te maken). Dit zijn echte 'pimp up your outfit'-schoenen. En ze kosten maar €25,00! Daar kon ik ze niet voor laten liggen, zoals je snapt. :P De sandaaltjes moet ik echt even in het echt zien, maar ik denk dat die ook erg leuk zijn voor Gambia. Metallic shinieeees! <3 Ze waren er ook in het roze, maar omdat ik nu een paartje of 4 in het roze heb, leek dit me leuker. Een soort zeegroen metallic. I likey! Deze zullen leuk staan onder mijn Afrikaanse jurken, helemaal wanneer ik weer een nieuwe laat maken wanneer ik daar ben.
En de top... Oooh die kón ik ook niet laten voor wat het was! Hij kostte €29,95 en hij is bandeau. Looove bandeau! Hij is van het merk Zigga, wat ik verder nog niet kende.

Nog een leuk puntje aan Wehkamp is dat wanneer je voor 22.00h besteld je het de volgende dag in huis heb! Daarnaast kun je zelf een tijd kiezen (of 's middags of 's avonds). Ik koos voor vanavond, tussen 18.00h en 21.00h omdat ik vanmiddag aan het werk ben. Ik zag op de status dat het pakketje bij de Post is, en vandaag inderdaad geleverd word. Ik ben benieuwd! Ik laat morgen mijn vangst zien, goed? ;)

Heb jij wel eens besteld bij Wehkamp.nl?

15 opmerkingen:

Germa zei

Gorgeous!

BeautyLoves zei

Oh my, die metallic groene sandaaltjes zijn prachtig! Superleuk!

Unknown zei

Ik heb echt al jaren niet meer bij de wehkamp besteld! De schoenen zijn wel super mooi

Josephine zei

Haha, dat beeld heb ik ook van de Wehkamp! Ik vind de top en de laatste twee heels echt SUPERGAAF!

Myrna zei

Geweldige pumps, echt zo gaaf! Het is dat ik er absoluut niet op kan lopen, anders wist ik het wel haha

Anoniem zei

super leuk!

Moniek zei

Oeh, leuk leuk! Die zilveren zijn echt prachtig :)

beautyforgirls zei

OMG, wat een leuke pumps en shirtje.
Heel erg jaloers nu.
Liefs, xxx

LindaB zei

Je hebt echt hele mooie en leuke dingen besteld! Ik bestel ook wel eens bij wehkamp, ze hebben veeal wel leuke artikelen! En het is lekker makkelijk.

Anoniem zei

Wat een leuke schoenen heb je besteld!!

Anoniem zei

Another thing I have noticed is for many people, less-than-perfect
credit is the reaction to circumstances over and above their control.
As an example they may are already saddled by having an illness so they really have
higher bills going to collections. Maybe it's due to a work loss or even the inability to work. Sometimes divorce or separation can really send the financial circumstances in a downward direction. Thanks for sharing your thinking on this blog.

My web blog green dating

Anoniem zei

WONDERFUL Post.thanks for share..more wait .. �

Visit my homepage - http://edef.sourceforge.net/wikka.php?wakka=CarelessOnlineDatingMayBeDangerous

Anoniem zei

Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a
amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you!

However, how could we communicate?

Also visit my weblog ... adult finder

Anoniem zei

I've observed in the world today, video games include the latest rage with children of all ages. There are occassions when it may be difficult to drag your children away from the activities. If you want the very best of both worlds, there are many educational games for kids. Good post.

My weblog :: facebook for sex

Anoniem zei



Review my blog - desi.sex.vediao www co