dinsdag 24 april 2012

Estee Lauder 'Bronze Goddess' Self-Tan producten

Photobucket

Ik weet nog goed dat ik dit artikel van Mascha las, op BeautyGloss.nl. Ik was vastbesloten; dit prodcut zou en moest toegevoegd worden aan mijn badkamerplankje. Haar foto's gaven zo ontzettend goed het resultaat van deze prodcuten weer! Toen ik laatst in de Sephora in Groningen was, had ik de mazzel de Estee-goodies op de kop te tikken! Ik nam een milk mee voor mijn lijf en een lotion voor mn gezicht. Laat die bruine kleur maar komen jongens, want als ik op de zon moet wachten dan duurt dat nog wel even... Lees je mee?

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Doormiddel van een Self-Tan product wordt je verantwoord en zonder gevaar van schadelijke UV stralen mooi zomers bruin. Je bepaald zelf hoe vaak je smeert, zodat je zelf ook de intensiteit van je kleurtje kunt bepalen. Vorig jaar gebruikte ik de bruiners van Lancome, waar ik ook over geschreven heb. Ook toen al stonden deze Estee Lauder producten hoog op mijn wishlist. Omdat ik moet reizen om een Estee-verkooppunt te treffen, bleef het er steeds bij. Tot ik laatst dus vastbesloten was de Bronze Goddess producten op te sporen en aan te schaffen.

Maar, first things first, hoe werkt een Self-Tan nu precies?
"Zelfbruinende crèmes en lotions bevatten bijna allemaal hetzelfde actieve bestanddeel: dihydroxyaceton (DHA), een stof die een reactie (oxidatie) aangaat met de bovenste laag van opperhuid.
Een zelfbruinend product stimuleert dus niet, zoals dat bij blootstelling aan de zon het geval is, de pigmentaanmaak (met uitzondering van de zogenaamde pre-tanners die wel voor een toename van de melaninevorming kunnen zorgen).
Het is de DHA die de zelfbruiners het kenmerkende geurtje geeft. Hoe meer DHA een zelfbruiner bevat, hoe sneller en intenser het resultaat." (Bron)

Estee Lauder bracht in de Bronze Goddess-lijn meerdere producten uit, waaronder deze Golden Perfection bodymilk en gezichtslotion. De producten werken gemakkelijk, verdelen goed en binnen een aantal uren zie je je huid bruiner worden! Helemaal lekker wanneer je je na het insmeren in je bedje nesteld en wakker wordt alsof je een dagje op het strand hebt liggen slapen! Snel resultaat dus, met deze vriendjes!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De gezichtsbronzer zit in een tube, de bodymilk zit in een mooie fles, allebei bronzy bruin met gouden accenten. Pretty! De substantie uit beide producten is heel licht getint, creamy. Een beetje zoals boter eruit ziet. Het werkt gemakkelijk; Brengt het aan, verdeel goed (vooral richting je haargrens, kaaklijn en oren bij je gezicht) en was daarna je handen met zeep. De producten ruiken een beetje nootachtig wanneer je ze aanbrengt. Lekker! Na een tijdje ruik je toch de kenmerkende geur van de DHA... De geur die alle zelfbruiners hebben en die ik niet te harden vind... Bluh! Als je 's ochtends wakker wordt en het 's avonds gesmeerd hebt, ruikt je hele slaapkamer én je beddengoed ernaar. Bah! Maar het is iets wat echt onvermijdelijk is met Self-Tan producten. Helaas... Toch weegt het kleurtje echt wel tegen die nare geur op! Hmmmm! <3 Net of ik een weekje vakantie heb gevierd in de zon!

De Estee Lauder Gold Perfection Self-Tanning Bodymilk kost €29,00. Voor de gezichtslotion betaal je €28,00. Pricy, maar tel daarbij op dat je snel resultaat hebt, het fijn werkt én je geen schade toebrengt aan je huidje! Estee Lauder wordt o.a. verkocht bij de Douglas, ICI Paris XL en de Sephora.

Gebruik jij weleens Self-Tanning producten?

5 opmerkingen:

Tessa zei

Deze wil ik ook al laaang proberen, toch maar eens in investeren sinds ik steeds teleurgesteld ben van drugstore zelfbruiners!

xxxcharr zei

wauw klinkt erg goed!x

BeautyLoves zei

Klinkt erg goed, heb er ook al heel wat positieve reviews over gelezen.

deijsprinses zei

Ik moet wel want ik bruin niet van zelf ;)

Jorna zei

Dat heb ik ook... :( Of ik verbrandt, of ik kleur heel licht en blijf in die kleurtint hangen. Haha. Jammerrr!