woensdag 29 december 2010

Favorieten van December

Photobucket

Voordat ik mijn favoriete producten van 2010 met jullie kan gaan delen, wil ik jullie eerst kennis laten maken met mijn favoriete producten van de afgelopen maand, december. Nieuwe producten die ik kocht en waarover ik enthousiast ben en producten die ik binnen mijn stash heb herontdekt, deze maand. Let's see!
Als je op de productnaam kunt klikken, heb ik er een artikel over geschreven.

Photobucket

Ik wilde hem eerst niet kopen... 'Die kleurtjes heb ik vast wel ergens in een palette zitten'. Toch zwichte ik voor dit prachtige trio uit de kerstcollectie van Bourjois, en wat ben ik daar ontzettend blij om!
De drie kleurtjes matchen heel mooi bij elkaar (klik hier voor een look met het palette), en ik heb hem al vaak gepakt om er een look mee te maken. Simply love it!

Photobucket

Mijn eerste wat duurdere make-up removers, en wat bevallen ze goed! Ik kan inmiddels niet meer zonder de ontzettend fijne oogmake-up remover van deze lijn! Hij is zo mild! Hij haalt alles praktisch in één haal weg, en dat bespaard weer tijd die we ook in ons bedje kunnen doorbrengen. Toch?


Photobucket

Catrice Eyebrow Set
Woooow, wat ben ik blij met deze wenkbrauw set! Vooral de lichte kleur vindt gretig aftrek op mijn brauwtjes! Eindelijk een mooie ashy poeder die mijn wenkbrauwen niet onnatuurlijk donker maakt of een rode ondertoon heeft. Heb hem praktisch elke dag gebruikt sinds ik hem kocht.


Photobucket

Schwarzkopf Professional 'BlondMe' shampoo & conditioner
Oh, de heerlijke geur en werking van een kappersshampoo! How I love it! En de werking is zo goed! Deze combi houdt mijn gebleekte manen tam, glanzend, lichtblond i.p.v. goudblond en zorgt voor een heerlijke geur die lekker lang blijft hangen. Dit duo blijf ik gebruiken, ook wanneer ik toe ben aan twee nieuwe flessen!


Photobucket

Schwarzkopf Professional OSiS+ Body Me volume serum
Ik schreef hier pas afgelopen week een artikel over, maar ik gebruik het product al een aantal weken. Wát een wonderspulletje! Helemaal in combinatie met de shampoo & conditioner die hierboven vermeld staan, zorgt dit goedje voor pure tovernarij in mijn manen. Glans, hittebeschermer, volume, versteviging, glad haar, lekker geurtje, zuinig in gebruik. Echt ideaal voor mijn ontembare bos!

Photobucket

The Body Shop 'Spiced Vanilla' Body Butter
De heerlijke warme geur van deze LE body butter heeft me erg blij gemaakt in de koude dagen rondom kerst! Wat een ontzettend lekker geurtje zit er aan dit botertje! <3 Ik blijf hem maar gebruiken. Hij maakt mijn huid zacht, glad en heel lang lekker ruikend! Ik denk dat hij nog wel verkocht wordt, maar voor hoe lang? Vanille-addicts moéten in elk geval íets uit deze lijn scoren!


Photobucket

Nadat ik de TLC een poosje had verwaarloosd en lichtelijk aan het vergeten was, heb ik 'm weer helemaal herontdekt en zit 'ie weer standaard in mijn tas! Hij geeft een hintje gezonde kleur aan mijn lippen, ruikt mierzoet naar de bekende vanille van MAC en maakt mijn lippen binnen no-time super zacht!

Wat zijn jouw favoriete producten van December?

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik snap heel goed dat dit je favorieten zijn. De ritual make-up removers zijn geweldig. Mijn vriendin heeft ze en soms leen ik ze even als ik daar slaap ofzo. Ook is de boirjois palette echt een geweldige aankopen. Ik heb de roze variant ervan. En de MAC lip conditioner maakt dit lijstje af. Bedankt voor je reactie. je hebt inderdaad gelijk. Heel veel looks de laatste tijd waardoor product reviews een beetje erdoorheen zijn gevlogen. Bedankt voor de tip. Ik moet toch even balance hierin gaan vinden. Misschien iedere dag een andere categorie. Maar niet getreurd. Er komen weer heel wat productreviews aan.
Liefs, xxxx

Mariel zei

Leuke favo's!

Astrid zei

Leuke favorieten! De TLC is echt geweldig! ^^

Anne (peachyblushes) zei

De TLC heb ik ook, die is erg fijn! Het wenkbrauwsetje wil ik nog aanschaffen, en ook de Rituals producten lijken me erg fijn!

BeautyLoves zei

Leuke favorieten, er zitten echt heel wat leuke dingen tussen!

Jorna zei

@Kalypso; Het was niet bedoeld als kritiek hoor, het viel me gewoon op! ;) Ben benieuwd naar de productreviews!!

@Astrid & Anne; Ik heb de TLC van MAC weer helemaal herontdekt! Zo'n fijn spulletje! Moet wel telkens weer wennen aan de wat hardere substantie, in vergelijking met de Rosebud en Vaseline die ik normaal gebruik, haha.

@Perfectly Unordinary; Thank you! :)

The Color Swirl zei

Hele fijne producten heb je uitgekozen!
Ik twijfel zelf al een tijdje over de:

MAC Tinted Lip Conditioner SPF15 in 'Petting Pink'

Ik denk dat ik hem toch maar een keertje ga kopen! Maarja twijfels...:P achja ik kom er wel uit ;)

Jorna zei

Hij is heel fijn, heb er ook meer dan een jaar over getwijfeld, denk ik. ;) Er zijn nog meer mooie kleurtjes van de TLC's, dus gewoon even rustig kijken bij MAC en swatchen, natuurlijk!
Als je qua kleur er niet uitkomt, gewoon even advies vragen aan de MUA.