dinsdag 31 mei 2011

Favorieten van Mei

Photobucket
We hebben bíjna het begin van Juni alweer te pakken. Het perfecte moment om dus even weer stil te staan bij mijn favoriete producten van de afgelopen maand. Ook in de maand Mei waren er weer producten waar mijn hart sneller van is gaan kloppen, of weer is van gaan kloppen, omdat ik ze een poosje 'vergeten' was. Kijk snel mee naar de producten die op de valreep van de maand Mei nog even in de spotlights mogen staan!

Photobucket
Catrice 'Defining Duo Blush' in 'Pink Grapefruit'
Een prachtige duo-blush die ik in de 50%-kortingsactie van de Kruidvat kocht. Sinds ik de blush kocht heb ik heb écht al ontelbare keren gebruikt. Wat een heerlijke kleuren, en wat een heerlijke licht shimmery finish! Deze blush tovert een fijne zomerblos op mijn wangen, die zorgt voor een gezonde look met een mooie glow.

Photobucket
Alweer een Catrice-product waar ik zéér van gecharmeerd ben; de Ultimate Colour-lipsticks! Super romig, sterk gepigmenteerd en ze dragen fijn comfortabel. Ze zijn er in 18 (!) verschillende tinten en finishes en kosten maar €3,99 per stuk! Lekker budgetfriendly dus, en dat is fijn! Ik draag tegenwoordig steeds meer lipstick, en daar ligt deze Ultimate Colour aan ten grondslag! Thanks, Catrice!

Photobucket
Essence Gel Eyeliner
Nadat ik overweg kon met de romige, dunne, substantie van deze gelliner, die ik niet gewend was (ik gebruik altijd MAC's Fluidline, die is een stuk steviger), was ik om! Heerlijk dat een budget-merk gekleurde (!) liners op de markt brengt! Ik kocht deze maand, naast Berlin Rocks!, ook London Baby & I Love NYC. Heerlijk, eens iets compleet anders dan een zwart lijntje, en dat voor een fijne prijs!

Photobucket
Dior Addict lipstick in '578 Dior Kiss'
Oh wat een héééérlijke kleur en formule is dit! En wat is de verpakking goooorgeous! Ik ben helemaal verliefd op mijn eerste Dior-product, die ik standaard in mijn tas heb zitten sinds ik hem kocht. De formule is heerlijk romig, toch licht en deze tint geeft mijn lippen een mooi laagje kleur. Als ik verliefd zou kunnen worden op een lipstick, dan was ik het bij deze! Looove it!

Photobucket
Clinique 'Chubby Stick' in '06 Woppin' Watermelon'
Een product dat ik al tijjjjden aan het lemmen was, is deze chubby stick. Ik kocht hem in de enige roze kleur, en ik ben zo blij met het waasje roze dat hij achterlaat op mijn lippen! Hij maakt mijn lippen zijdezacht, gevoed en hij blijft goed zitten. Inmiddels is de punt al een stuk dunner geworden, en smeer ik hem meerdere keren per dag. Heerlijk! Een goede aanwinst in de tas!

Photobucket
MAC Mineralize Skin Finish in 'Soft and Gentle'
Eindelijk heb ik dan mijn eerste MSF gescoort in de kleur die ik al tijden wilde! En wat een pracht product is dit. Ik gebruik de MSF als highlighter op mijn jukbeenderen, neusbrug en een heel klein vleugje lang mijn kin en voorhoofd. Hij zorgt voor een super gezonde glow en zit daarom sinds de aankoop in mijn everyday-bakje ;). Binnenkort verschijnt er een review over deze MSF, dus houd m'n blog in de smiezen. ;)

Photobucket
Urban Decay 'The Feminine Palette'
Een fijnere kennismaking met een merk kan ik me niet voorstellen. UD heeft goed nagedacht over de vormgeving, de kleuren en de extra's die ze in het palette gestopt hebben. Ik ben helemaal fan van de oogschaduwbasis en het superrrr creamy potlood! De kleuren in het palette zijn prachtig en je kunt er de meest veelzijdige looks mee maken. En de textuur van de oogschaduws... Net boter! Echt zijdezacht!


Zoals je ziet; budget en luxere merken, deze maand! En I love 'em all! Ik heb deze maand best veel make-up gekocht, dat houdt helaas wel in dat ik vanaf nu en in juni een stuk rustiger aan moet doen met de centjes! Misschien weer eens een no-buy periode proberen en een 10-pann project opzetten? Ik ga erover nadenken!

Wat waren jouw favoriete producten in de maand mei?

8 opmerkingen:

LottedeJ zei

Leuke producten! Fijn ook dat de verhouding van budget-luxe zo goed is. Ik wil die MSF van MAC ook zo graag!

beautyforgirls zei

De catrice lippenstiften waren ook mijn favorieten. Die palette is ook heel mooi.
Liefs, xxx

BeautyLoves zei

Mooie producten! Die MSF is prachtig!

Lacquer Addicts Anonymous zei

Mooie producten, lekker veel
Ippenstiften! En supermooi Urban Decay pallette! (review?)

Carola zei

Dat urban decay palette, zo mooi!

Anoniem zei

Ja dat zijn echt mooie spulletjes, ik wil ook dat UD pallet!

Jorna zei

@LAA: Review is (volgens mij) twee week geleden al online gekomen. ;)

Roos zei

Leuke dingetjes! :)