zondag 29 mei 2011

Parfum: Beyoncé 'Heat Rush'

Photobucket

Alweer de tweede geur die duizendpoot Beyoncé op de markt brengt, is 'Heat Rush'. Geinspireerd op haar eerste parfum, 'Heat' (die heb ik ook en hij is écht super lekker!), maar dan meer haar zomerse, fruitige zusje. Een heerlijke geur die je een instant zomer en zon-gevoel geeft! Hij is nog niet zo lang op de markt, en dat maakt 'Heat Rush' een fijne nieuwe aanwinst voor je zomergeuren-collectie. Lees snel verder voor de geurnoten, meer foto's, mijn bevindingen én waar deze geur een goede dupe voor is!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Naast de 'originele Heat'

'Heat Rush' komt in de welbekende 1001-in-één-nacht-achtige 'Heat'-flacon, al zijn de donkere kleuren vervangen door zonnige oranje, geel en goud-tinten. Gorgeous! De verpakking ademt op zichzelf al zomer. En wat ik ook erg leuk vind, is dat wanneer je het flesje ziet, je al kunt bedenken hoe het geurtje ruikt. Ik zat er heel erg dicht bij, namelijk! Bij de Etos stond geen tester van 'Heat Rush' bij de ingepakte flesjes, en ik heb dus even aan een douchegel uit deze lijn gesnuffeld. Precies de geur die ik in mijn hoofd had bij deze parfum! Heel apart.
Ik liep snel naar de kassa met mijn flacon van 30ml, en heb daar nog genoemt dat er geen tester aanwezig is (misschien waren ze die vergeten?). 'Nee dat klopt. Ik heb hier wel een proefje voor u, als u nog even wilt ruiken'. En vervolgens werd er een staaltje uit een snoeppapiertje gerolt (leuk idee, Bee!) en op het proefje niet de bekende verstuiver of zo'n geurstokje. Nee, een gladde bovenkant met 3 kleine gaatjes die je op je huid kunt 'stempelen', waardoor de parfum op je huid terecht komt. Leuk idee! En wat een heeeeeerlijke zomergeur is dit! 'Heat Rush' ging dus snel mee naar huis!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Geurnoten van Beyoncé's 'Heat Rush':
Top: Braziliaanse kers, passiefruit sorbet, bloedsinaasappel
Hart: Gele tijgerlelie, mangobloesem, oranje hibiscus
Basis: Rio Sunset muskus, honing-amber, teakhout

Een lekkere, zoete en fruitige geur, deze nieuwe Beyoncé! Ik vind hem écht heerlijk! Dames die mijn blog al langer volgen weten dat ik in katzwijm val voor zoete en fruitige geuren. Helemaal zomers is het lekker om jezelf in een wolkje zoet fruit te kunnen hullen. Het leuke is ook dat deze geur gewoon vast in het assortiment blijft en geen limited zomergeur is, zoals bijvoorbeeld 'Taj Sunset' van Escada.
Én daar hebben we de dupe! Want ik vind dit geurtje héél erg lijken op deze limited zomergeur van Escada! 'Heat Rush' heeft eenzelfde zoetige geur in de flacon verwerkt als Escada deed bij 'Taj Sunset'. Er zit ook bloedsinaasappel, mango én muskus in 'Taj Sunset'! Het enige wat ik als verschil kan opmerken is dat 'Heat Rush' een tikje subtieler is dan Escada (die lijkt meer geconcentreerd).  En dat is lekker voor dames die wel van een fruitige, zoete geur houden maar niet in de sterke vorm van 'Taj Sunset'. En sowieso... Lekker dat dit geurtje vast in het assortiment zit, en dat 'Heat Rush' een stuk voordeliger is dan de Escada-geur!

Beyoncé Heat Rush ligt nu in de schappen bij de meeste drogisterijen en luxere parfumerieen. Een flacon met 15ml eau de toilette kost €14,00 en een flacon met 30ml eau de toilette kost €26,00. Er is ook een douchegel verkrijgbaar met hetzelfde heerlijke geurtje.

Welk parfum gebruik jij 's zomers graag?

7 opmerkingen:

Kelly zei

Het geurtje klinkt echt heerlijk! Ik wil door jou review, gelijk naar de winkel rennen om het luchtje te gaan ruiken!

beautyforgirls zei

Dat geurtje wil ik ook nog zo graag hebben. Ik had hem al in de Douglas geroken. En toen was ik al compleet verkocht.
Liefs, xxxx

LottedeJ zei

Ik ben zo benieuwd naar de geuren van Beyoncé. Beiden heb ik nog nooit geroken! Nu moet het er echt maar eens van komen, haha, Volgende keer als ik in de winkel ben, ga ik er echt eventjes aan ruiken!

Tatjana zei

Ik vind deze echt super super super lekker!
Ik heb de gewone Heat ook, maar ik vind deze nog lekkerder! Alleen blijf hij volgens mij wel minder lang hangen. :(

Jorna zei

@Tatjana; Ja dat idee heb ik ook. Hij is wat minder zwaar, maar dat past pima bij deze warem seizoenen.

Joyce zei

Ik ga er snel eens aan ruiken, je hebt me enthousiast gemaakt!

Joan zei

Ik was door een eerdere review al superbenieuwd naar deze geur! Heat vind ik echt heerlijk, vandaar ook vooral. Dus ga er snel eens aan ruiken! :D