donderdag 9 juni 2011

MAC Mineralize Skinfinish in 'Soft and Gentle'

Photobucket

Een product wat al een poos op mijn 'to buy-list' stond, was de Mineralize Skinfinish (MSF) van MAC in 'Soft and Gentle'. Ik deed al eerder een poging om dit prachtpoeder te scoren, maar toen was hij helaas uitverkocht... Ik scoorde toen de 'Iridescent Pressed Powder' in 'Belightful', ook een prachtig product. Toen ik laatst bij de MAC counter in Groningen was, en dit poeder zag staan en swatchte, was ik weer verkocht! 'Soft and Gentle' ging nu dan eindelijk mee naar waar hij hoorde; mijn everyday-bakje! Je kon 'm al even bewonderen in het artikel met mijn MAC Haul, maar vandaag dan het artikel dat dit mooie product verdient!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Aaaaah, ain't it pretteh? Sinds ik deze beauty kocht, heb ik hem elke dag gebruikt én heeft ie dus inderdaad zijn plekje in mijn everyday-bakje verovert. ;) Maar.. Waar gebruik je zo'n MSF nu voor?

Dit zegt MAC over de Mineralize Skin Finish-poeders;
"A luxurious velvet-soft powder with high-frost metallic finish. Smoothes on: adds buffed-up highlights to cheeks, or an overall ultra-deluxe polish to the face"

Een highlightpoeder, of een poeder wat je over je hele gezicht (lichtjes) aanbrengt voor een gepolijst effect, dus. Deze poeders zijn ook geschikt als blush, oogschaduw of waar je 'm ook maar voor wilt gebruiken. Ze zijn multifunctioneel dus! Ik gebruik de MSF zelf als highlighter op mijn jukbeenderen, neusbrug, kin en liiiichtjes over mijn voorhoofd gesweept. Soms dep ik 'm voorzichtig over mijn blush heen voor een prachtige gezonde glow. 'Soft and Gentle' is volgens MAC 'gilded peach bronze' van kleur, maar gewoon goud met zilver doet de poeder misschien nog wel meer eer aan. Tijd voor swatches, dacht ik zo!

Photobucket
Eén veegje MSF

Photobucket
Eén veegje MSF

Photobucket
Geblend; zie je de natuurlijke glow?

Photobucket
De MSF gebruikt als highlighter op o.a. mijn jukbeenderen; Oooooh lovelovelove that glow!!

As you can tell; Ik ben helemaal verliefd op de mooie glowy look die dit poeder aan mijn gezicht geeft! Ik ben zo blij dat ik 'm uiteindelijk tóch gekocht heb! Ik heb de foto express met de flits gemaakt, zodat het effect lekekr duidelijk wordt weergegeven. In het normaal licht is het effect veel natuurlijker. Je loopt absoluut niet rond als een glitterbal, en dat is wel zo prettig. ;) Je hebt ook maar een beetje poeder nodig om bovenstaand effect te krijgen.

In de pann zit 10 gram (!) product. A whooole lot! De poeder is gebakken, en daardoor extra silky smooth (echt als fluweel), glanzend en fijn aan te brengen. Er zitten 4 MSF's in de vaste MAC collectie. Er worden ook af en toe limited MSF's opgenomen in de tijdelijke collecties.
Maar zo'n mooie glow is niet helaas gratis, je betaald maar liefst €28,00(!!) voor een Mineralize Skinfinish. But it's sooo worth it's money!

Gebruik jij vaak highlighters op je toet?

7 opmerkingen:

Evelien zei

Ik was niet echt overtuigd totdat ik de 'aanfoto' zag.. echt heel erg mooi!!

Jorna zei

Thanks! :) Daar komt hij ook het beste toe tot z'n recht, If you ask me. ;)

beautyforgirls zei

Wauw, wat een mooie kleur. Hij staat je heel goed.
Liefs, xxx

LottedeJ zei

Ah wauw! Deze is echt ongelofelijk mooi! Die glow op je jukbeenderen is echt prachtig. Deze gaat op mijn wishlist!

tessabd zei

Hmz ik twijfelde al een tijdje om deze te kopen en ik denk dat het er binnekort toch van gaat komen :) pretty glow!

Carola zei

Wat een mooi product, zeker de laatste foto heeft me overtuigd en dan valt 28 euro ineens wel weer mee ;)

Joyce zei

Wat een prachtig product!