donderdag 27 oktober 2011

Favorieten van Oktober

Photobucket

Ennnn... Oktober is ook alweer op zijn eind! Sorry voor de weinige updates. Ik kreeg van de week het bericht uit Gambia dat na vorige week zijn moeder, deze week zijn oma is overleden... Het zit ons niet mee, zeg maar. Ik ga vanaf nu wel weer proberen elke dag te updaten. Voor jullie, maar ook omdat ik het bloggen mis en het een goede afleiding kan zijn. Tot zover de huishoudelijke mededelingen (;), en off to this months favourites! Mooie producten die ik heb leren kennen of waar ik opnieuw 'hooked' aan ben. Kijk je mee?


Photobucket

Photobucket

Essence Studio Nails Better Than Gel Nails French Tip Remover
Ohhhh... Wáááárom heb ik er zolang over gedaan, ondanks alle goede reviews van deze en soortgelijke potjes, om er één aan te schaffen??! Mijn god! Wat een geniaal wapen tegen het verwijderen van glitterlakjes. Je dipt je glitterende nagels in het potje remover, 'swooshed' lekker tegen de siliconen borsteltjes aan, en adoem! Weg glitters! Enige nadeel is de pretteh agressieve remover die ik het potje zit, wanneer je 'm koopt. Die ga ik zo snel mogelijk vervangen door een andere remover. Deze is érg uitdrogend. Hoop wel dat hij dan nog net zo goed z'n werk doet. ;) Echt een product waar ik niet meer zonder kan.

Photobucket

Glitter Toppers (Essence/Etos)
Met de bovenstaande remover kwamen de glitters weer volop uit mijn Helmer! Glitter Toppers van Essence, Etos, flakies van Golden Rose, glitterlakjes... Oh yeah! Welcome back, cuties! Ik heb ze weer veel gedragen en ik hoefde nu niet op te zien tegen het verwijderen (lees; meters pluizende watjes aan je vingers... Arghh!).

Photobucket

Garnier Skin Naturals Schuimende Reinigingsgel
Nadat mijn tube van Clarins echt is overleden (man, wat zat daar veel in!) was ik toe aan een nieuwe facewash. Ik ging voor het eerst sinds tijden voor een facewash van een drugstore-brand. Hiervoor gebruikte ik lang Clinique en daarna Clarins (voor mijn gevoelige huid). Op aanraden van een vriendin kocht ik deze vrolijke groene tube van Garnier. Hij is voor de normale/gemengde huid, maar ik was echt verbaasd over hoe mild deze facewash is! Hij is milder dan de Clarins mousse die ik hiervoor gebruikte. Hij maakt mijn huid schoon zonder trekkerig aan te voelen. Fijn product! (Binnenkort een review! ;))

Photobucket

LUSH Lemony Flutter
Aaaah, jullie hadden me al gewaarschuwd!  Deze hoort ook in het rijtje 'Wááárom heb ik zo lang gewacht met aanschaffen!'. Wat een heerlijk botertje is dit! Ik kreeg heb afgelopen zaterdag thuis in mijn LUSH-pakket, en sindsdien gaat 'ie bijna elke dag op mijn nagelriemen. Nou ben ik niet zo'n smeerder, maar met deze fijn geurende olie-boter gaat het een stuk eenvoudiger. Ik zet hem in het zicht en tijdens het tv-kijkje breng ik dotjes Lemony Flutter op mijn nagelriemen aan om het daarna lekker in te masseren en te genieten van de citroengeur. Héérlijk! Mijn nagelriemen zijn na een week al een stuk minder droog en zien er minder droog en pijnlijk uit. Ik heb ook al dotjes op mijn uitgedroogde schuurpapier-knokkels gedaan. It does the job!! L.O.V.E!

Photobucket

Rosebud Salve Minted Rose
De allerlekkerste van de drie Rosebuds die ik tot nu toe heb gebruikt, de Minted Rose-versie. Lekker fris, maar met de zachtheid en fijne structuur van de Original Rosebud. Hij smeer lekker, voedt mijn lippen en ik ben verslaafd aan het licht tintelende gevoel wat deze zalf aan mijn lippen geeft, vooral net na het aanbrengen.

Photobucket

HEMA Short-handled Powderbrush
Sommige dames noemen dit een kabuki... Ik weet het niet, het zit voor mij een beetje tussen een gewone poederkwast en een kabuki in. Hij brengt poeder namelijk niet té dekkend aan, wat een kabuki vaak wel doet (met minerale poeders). Ach, als het beestje maar een naam heeft, toch? ;) Een héééél fijne, zachte kwast die de poeder (losse poeder én compact powders) mooi over mijn gezicht verdeelt, die lekker in de hand ligt en gewoon in alle opzichten een hele goede toevoeging is aan mijn kwastenstash. Zie hier de review!

Photobucket

Nina Ricci 'Ricci Ricci' Eau de Parfum
Een geurtje wat ik eind vorige maand kocht, en deze maand regelmatig opspoot. Héérlijk! Dit wordt mijn herst 2011-geur, ik voel het aan alles! :P Ik heb hem heel vaak op, en denk dan in de loop van de dag 'Oh, wat een lekker geurtje, welke had ik ook alweer op gedaan?' en dan is het áltijd deze! Een warme, zware en zwoele vrouwelijke geur die heel goed bij me past. Zie hier de review!


Wat waren afgelopen maand jouw favorieten?
Welke nieuwe ontdekkingen heb je gedaan?

3 opmerkingen:

Unknown zei

Wat een mooie favorieten. Die Essence Studio Nails Better Than Gel Nails French Tip Remover moet ik ook maar eens gaan proberen. :)

beautyforgirls zei

Essence Studio Nails Better Than Gel Nails French Tip Remover, dat is mijn absolute favoriet. Had even de naam gekopieerd want was te lang om te typpen. Maar het werkt echt. Ook is dat luchtje heerlijk, die probeer ik wel eens als ik weer eens bij de douglas ben.
Liefs, xxx

Morgaine zei

Ik denk dat ik ook zo'n glitter nagellak verwijder ding geval wil, wat een topper!
Verdere favorieten van deze maand: mijn herontdekking van mijn enorme stash losse eyeshadows... en de gosh velvet eye primer, ben ik ook erg blij mee....