zondag 25 maart 2012

L'Oréal Paris 'Rouge Caresse' lipsticks

Photobucket

Dat ik tegenwoordig gek ben op lipstick is geen geheim meer. Wanneer er nieuwe lipsticks op de markt gebracht worden, kan ik er enorm naar uitkijken om ze eindelijk te testen en, vaak ook nog, te kopen. Zo bracht L'Oréal Paris een tijdje geleden hele fijne glossy balm lippies op de markt, de Rouge Caresse lipstick die mij persoonlijk erg doen doenken aan de Dior Addict lipsticks waar ik erg fan van ben, maar dan voor meer dan de helft goedkoper! De lipsticks zijn er in heel veel tinten, waarvan ik er twee gekocht heb. I'm hooked, I can tell you that!

Photobucket

Photobucket


Photobucket
Bovenkant van de dop

Photobucket
Stickers onderop de huls

Photobucket

De lipsticks zitten in een mooie slanke huls met doorzichtige en zilver-gouden accenten. Best chique! De verpakking heeft verder nog twee leuke handigheidjes; de bovenkant van de dop heeft een metallic laagje in de kleur van de lipstick die in de huls zit en daarnaast is de sticker onderop de huls in diezelfde kleur gehuld, samen met de kleurnaam. Easy dus om de lipstick die je zoekt te vinden binnen je stash!

Wat zegt L'Oréal over deze lipsticks?
"Een nieuwe generatie lipstick met een sensationele applicate: zacht en smeltend op de lippen. De formule voelt licht aan en plakt niet. Caresse is verkrijgbaar in frisse, stralende en trendy kleuren. De gouden huls geeft de lipstick bovendien een very sophisticated uitstraling, een echte beauty musthave! Een sensuele kleur en een vederlicht gevoel op de lippen. Door de speciale taps toelopende vorm is deze lipstick makkelijk aan te brengen. Door de textuur van Rouge Caresse voelt de lippenstift zacht en soepel aan op de lippen."

En dat alleen al doet me erg denken aan mijn Dior Kiss lipstick die ik afgelopen zomer kocht en nog steeds graag en vaak gebruik. Dit soort lipsticks zijn gewoon de nieuwe lipsticks, zegmaar. Heel wat merken (o.a. Maybelline met de Color Sensational, klik & klik) komen de laatste tijd uit met zo'n glossy 'waasje kleur' lipstick. Ik vind ze heel fijn en draag graag lipsticks met zo'n balmy finish!

Photobucket

Photobucket

In eerste instantie had ik alleen 'Dating Coral' gekocht, samen met mijn man een weekje of 2 terug, maar afgelopen week kocht ik daar 'Cheeky Magenta' nog bij. Ik ben verliefd op de glanzende finish en het laagje kleur wat zeker een uurtje of 3 te zien is, omdat de kleur een beetje in je lippen trekt (als een stain dus!), maar niet uitdrogend is.

Photobucket
Dating Coral & Cheeky Magenta

L'Oréal heeft leuke en en goed matchende namen aan de Caresse lipsticks gegeven. Dating Coral is een mooie oranje koraalkleur en Cheeky Magenta is een felle bubblegumkleur met blauwe ondertonen. Omdat ik weinig pigment in mijn lippen heb vallen de kleuren lekker op, en heb ik ik meer dan een 'waasje kleur' op mijn lippen. Ik kan me wel voorstellen dat, wanneer je lippen wel redelijk gepigmenteerd zijn, de kleuren wat meer wegvallen. Dan is het gebruik van een Lip Erase (MAC) nog een optie.

Photobucket
Dating Coral

Photobucket
Cheeky Magenta

Door het (warme) licht wordt de felheid van beide kleuren nog wat gedempt, maar neem van mij aan dat ze lekker aanwezig zijn! De lipsticks dragen fijn en brengen gemakkelijk aan. Ze glijden als het waren over je lippen! Oftewel; Ik ben fan! Wat een mooie lipsticks en wat heeft L'Oréal een fijne reeks kleuren van deze Caresse-serie uitgebracht! Wanneer je ze nog niet kent, zou ik zeker even een kijkje nemen bij de drogist!

De Rouge Caresse lipsticks van L'Oréal Paris kosten €14,99 en zijn te koop bij o.a. Kruidvat, Trekpleister en de DA.

Heb jij de Rouge Caresse al ontdekt?

4 opmerkingen:

Josephine zei

Dating Coral ziet er erg mooi uit! :D

Lotte zei

Supermooie lipsticks!

Unknown zei

Wat een prachtige kleurtjes!

Nicole zei

hele mooie lipstiks!
hier wil ik er zeker nog een van uitproberen :)