dinsdag 21 december 2010

Favorieten van het merk; MAC Cosmetics

Photobucket

MAC is één van mijn favoriete cosmetica-merken. Hoe kan het ook anders? De make-up is erg toegankelijk, veel LE's met mooie items, kwalitatief goede producten en véél keuze! De prijs is er wel naar, maar ik word dubbel zo blij van een mooie MAC blush dan van bijvoorbeeld een drugstore blush.
Sinds er een MAC counter in Groningen is (zo'n 35 km van mijn woonplaats), is mijn MAC stash flink gegroeit!
Vandaag deel ik mijn favoriete MAC producten met jullie!

Photobucket
Dazzleglasses

Deze lipglossjes zijn zó ontzettend prachtig! Ik heb er momenteel 7 (Internationalist - Baby Sparks - Money, Honey - Funtabulous - Date Night - Smile - Rags To Riches) en het einde is nog niet in zicht, als het aan mij ligt, haha.
De glossjes hebben een vrij kleurloze basis. De ontzettende hoeveelheid glitters en glans geven een mooie 'wash of colour' aan je lippies. Gotta love dazzleglasses!

Photobucket
Studio Sculpt Concealer

Toen ik op zoek was naar een concealer in een potje, dacht ik gelijk aan één van MAC. Het werd deze Studio Sculpt Concealer, die de Londense MUA van MAC bij me aanbracht. Pure magie! Ik zie inmiddels de bodem van het glazen potje, maar ik weet zeker dat ik hier nog lang mee kan doen. Ik kocht hem vorig jaar december, en gebruik de SSC élke dag. Hij is perfect voor hardnekkige plekjes, wallen (wel met goede basis) en rode vlekjes. Super dekkend, precies wat ik zoek in een concealer!

Photobucket
Studio Moisture Cream

Ik maakte kennis met deze heerlijke creme toen er een actieverpakking verkocht werd bij de MAC, waar o.a. een tube van 30ml Studio Moisture Cream inzat. De tube is ook al bíjna aan zijn einde, maar wat een genot! Een heerlijk voedende creme die snel intrekt en niet vettig aan voelt. De geur is heerlijk en de ingredienten die erin verwerkt ziijn indrukwekkend. Wanneer ik door mijn pot Revlon 24h creme heen ben, komt er een fullsize van deze SMC!

Photobucket
Powder blush & Mineralize blush

Er is eigenlijk geen merk waar ik liever blushes van koop en gebruik. Ik heb op het moment 4 poeder blushes (Mocha, True Romantic, Dolly Mix & Fleur Power) en 2 mineralize blushes (Gentle & Gleeful) van MAC. Verder telt mijn MAC-fleur-je-wangen-op-collectie ook een LE Beauty Powder (Briar Rose). I love 'em all!
Als ik een blush kies, voor bij mijn look die dag, kies ik negen van de tien keer voor een MAC blush. De kwaliteit is geweldig en de kleuren prachtig!

Photobucket
Iridiscent Pressed Powder

Een mooi glansje en glimmertje op mijn jukbeenderen kan ik niet weerstaan. Ik kocht 'Belightful' en heb sindsdien geen andere highlighter meer aangeraakt. Het mooie aan dit glanspoedertje, is dat hij alleen in bepaald licht opschijnt. Zo loop je niet de hele dag met een glanzend glimhoofdje, maar heb je een gezonde sheen op de juiste momenten!

Photobucket
Fluidliner

...en toen werd eyeliner zetten wel érg gemakkelijk! Eindelijk! Met bibberende knieeen doopte ik mijn kwast in de eyeliner om een strakke lijn te zetten. Die er in één keer seemless op zat! Mijn favoriete eyeliner, of all times! Wanneer je moeite hebt met het zetten van strakke lijnen is het absoluut de moeite te investeren in deze fluidliner van MAC! Ik kocht hem in 'Black Track', een diepzwarte kleur die ik inmiddels een jaartje heb. Hij vertoont nog geen spoortje van uitdroging en still does the job!
Binnenkort een artikel over de Fluidliner van MAC, hier op Fabulously Beautiful!


 
Photobucket

Studio Sculpt Foundation SPF15

Oh wat was ik blij toen ik hem eindelijk had! De Studio Sculpt Foundation! Ik kocht hem na een jaar van wikken en wegen, but it didn't dissapoint me! Een goede, egale dekking die er nog steeds natuurlijk uitziet. Prima foundation voor wanneer je gaat stappen en wat extra's kunt gebruiken. Of wanneer je, net als ik, niet de meest egale modellenhuid van de hele wereld hebt en graag een goed dekkende foundation gebruikt.
Ik raad wel aan om hem met een kwast aan te brengen, de foundation voelt, wanneer je hem met je vingers aanbrengt nogal stroef.

Tot zover mijn favoriete MAC producten! Ik heb er stiekem nog wel wat meer, maar dan wordt het een oneindige post, haha.

 
Wat is jouw favoriete MAC product?

5 opmerkingen:

Mitchin zei

Mijn favorieten zijn de liquid eye liners uit Palace Pedigreed collectie, "Black Line" pearlglide crayon uit de kerstcollectie 2010 en MAC Prep + Prime Face Protect Protection Visage SPF 50 (handig, zo'n hoge SPF!)

Jorna zei

De Pearlglides zijn toch enkel in LE's te krijgen? Die lijken me wel heel fijn! <3
En een goede SPF is nooit weg!

Anoniem zei

Dat klinkt zo goed. Ik ga volgend jaar toch met een bedrag naar de mac store. Om een aantal dingen te halen.
Liefs, xxx

Myrna zei

Ik ben ook gek op de blushes en de lipsticks/lipglass/dazzleglasses! En ben ook gek op de Studio Cover Up concealer, die in dat tubetje

Jorna zei

Die wilde ik kopen, maar was toen uitverkocht in mijn (NW20) kleur. :(