donderdag 30 juni 2011

Favorieten van Juni

Photobucket

Vandaag wat anders vormgegeven dan anders, maar het is alweer tijd voor een artikel met mijn favoriete producten van de afgelopen maand. Vandaag is de laatste dag alweer van Juni, wat gaat dat toch vreselijk snel! Ik heb deze keer al mijn favorieten bij elkaar gefotografeerd, dat leek me voor de verandering wel eens leuk! Welke producten waren deze maand favoriet? Kijk snel mee!

Photobucket

Maybelline NY Dream Mat Powder - Wat een heerlijke poeder! Hij matteerd mijn huid goed, brokkelt niet en geeft een natuurlijke finish. Ik gebruik het liefst een matterende poeder zodat ik zelf kan bepalen waar mijn huid glanst (door middel van highlighters). Ik vind die producten het mooist op een gematteerde huid. De poeder zorgt er voor dat mijn foundation lekker blijft zitten (en dat is ook erg belangrijk!). 

Max Factor False Lash Effect Fusion mascara - Lovelovelove dit zusje van mijn all-time favourite! Hij werkt precies zo als de normale variant (heel veel verschil zit er niet tussen beide), waar ik al lange tijd fan van ben en dat maakt hem juist zo fijn! De paarse huls maakt me elke dag weer vrolijk. Nice! (Klik hier voor het review).

Wet 'n Wild Silk Finish blush in Pearlescent Pink - Eén van mijn favorieten die standaard in mijn everyday bakje belandt zodra de zon zich weer laat zien. Deze perzik kleurige poederblush met subtiele gouden shimmer doet het goed op een licht gebruinde zomertoet. I love a lot!

MAC Mineralize Skin Finish in Soft and Gentle - Net als vorige maand weer favoriet! Ik gebruik dit poeder elke dag als highlighter. Hij tovert een prachtige gezonde glow op mijn gezicht. Ik bracht hem laatst aan bij een vriendinnetje die ik had opgemaakt, en toen ik naast haar in de kroeg zat kon ik maar naar die glow blijven staren, haha. (Klik hier voor het review).

Lolita Lempicka Eau de Parfum - Het parfum dat ik al jáááren draag en sinds een dikke week weer in bezit heb. Wat een heerlijke mysterieus en vrouwelijk parfum is dit toch! Dit is echt 'mijn' geurtje, my signature fragrance! Deze gaat zeker nog vaak opnieuw gekocht worden. (Klik hier voor het review).

Photobucket

MAC Viva Glam GAGA2 lipstick - Zo'n onverwachte favoriet! Toen dit kleurtje uitkwam baalde ik als een stekker want, te bruin, te nude en zo-niet-Jorna. Maar... Ik ben verliefd! Wat een prachtige nude tint is dit! De formule is om je vingers bij af te likken en het effect is simply gorge! (Klik hier voor het review).

Too Faced Natural Eye Palette - Sinds ik hem in maart aangeschaft heb, is er bijna geen andere oogschaduw op mijn ogen belandt! De kleuren, de vormgeving en de zijdezachte structuur van de poeders is like heaven! Dit is echt een hele goede aankoop geweest! Ik gebruik hem zo vaak, voor mezelf maar ook voor vriendinnetjes. Heerlijk draagbare kleuren voor school/werk en ook voor het stappen tover ik hier de mooiste (zelfs smokey!) looks uit. (Klik hier voor het review).

Essence Gel Eyeliner in 'Berlin Rocks', 'London Baby' en 'I Love NYC' - Hoera voor budget gelliners met een kleurtje en een subtiele sparkle! Ik heb ze volop gebruikt, de afgelopen maand. Ik kan zelfs zeggen dat ik het waterige structuur heb weten te hanteren! Wat een prettiger eyeliners zijn dit en wat vind ik het fijn dat ik ze nu eindelijk, zelfs met een kleurtje, in de drogisterij kan scoren. Gelliners = liefde! (Klik hier voor het review).

Clarins Day Screen High Protection SPF40 - Een heerlijke lotion met een hoge SPF voor onder mijn make-up en over mijn dagverzorging. Hij werkt prettig als basis voor mijn foundation en zorgt ervoor dat ik beschermt ben tegen de schadelijke stralen van de zon. Én... Ik verbrandt nooit meer rondom mijn neus en wangen. Hoera! (Klik hier voor het review).

Photobucket

Wat zijn jouw favoriete producten van de afgelopen maand? Share!

9 opmerkingen:

Madelon zei

Ik ben erg benieuwd naar dat parfum, misschien eens zoeken in een winkel en ruiken haha.
Mijn favoriet van deze maand is het Packed to Go setje dat ik bij de MAC op Schiphol haalde, 'A very stylish girl'. Ik gebruik hem elke dag :D

Jorna zei

Oeeh, jaloers! Waar zit die MAC counter ('t was een counter toch?)? Ik was al op zoek geweest, achter de douane, but I wasn't lucky! :(

Joan zei

Ik ben ook een dikke fan van die parfum van Lolita Lempicka. Heerlijk geurtje! :D

Elien zei

mijn nivea longlasting mascara (:

Unknown zei

Prachtige favorieten heb je! Mijn favorieten zijn mijn inglot palette en mijn cheekpowder van MAC

beautyforgirls zei

Leuke favorieten, ik ben helemaal weg van de 120 kleuren palette die ik laatst heb gekocht.
Liefs, xxx

LottedeJ zei

Wat een heeerlijke favorieten! Dat palette van Too Faced lijkt me zo mooi!

Inge zei

leuke favorieten en de palette van Too faced lijkt me geweldig!

Brechtje zei

Leuke favorieten! Die gelliner van Essence heb ik ook, hij is echt fijn inderdaad. Mijn absolute favoriet van deze maand waren de dottingpennen die ik had bestelt. :)