woensdag 6 oktober 2010

This Months Favourites; September 2010

Photobucket

Elke maand heb ik wel favorieten tussen de producten die ik die maand kocht. Niet alles bevalt even goed, maar sommige dingen had ik gewoon eerder moeten ontdekken of aanschaffen. Benieuwd naar de favoriete producten van afgelopen september? Kijk snel mee! De titels van de producten zijn aanklikbaar, je gaat dan naar het artikel wat ik over het product schreef.

Photobucket
Ik snap gewoon niet dat ik deze blush nooit eerder zag en kocht. Hij geeft een mooie, warme gloed aan mijn wangen. De textuur is wat zachter dan de 'Gentle' MB die ik in augustus kocht, maar dat mag de pret niet drukken! De blush behoort sinds ik hem kocht, absoluut tot één van mijn favoriete MAC blushes.

Een fijne spray die ik voor een paar cent op de kop tikte bij een voordeeldrogist. Eén van de eerste sprays die mijn pluizige manen grotendeels kan temmen. Zelfs een dag later is mijn haar nog stijl! Love it!

Photobucket
Ik blijf het een geweldige uitvinding vinden! Good job voor de fabrikanten. Eau de Zwitsal... I LOVE IT! Ik gebruik het elke avond na het douchen. Dan voel ik me extra fris & sqeeky clean!

Photobucket
Een mooie 'she shoots, she scores!'. Voor een luttel bedrag nam ik dit parfum mee bij de DA. Een heerlijke geur die je lang blijft ruiken. Handig voor naar school of je werk (hij is niet té overdreven aanwezig), een fijne date of gewoon naar de kroeg. And don't we love multitasking products? ;)

Photobucket
Zooo, wat een mooie lak is dit! Dat hij minstens 3 lagen nodig heeft, nemen we even voor lief. Essence doet het goed qua dupes maken van gewilde lakjes. '38 Choose Me!' is een dupe van o.a. O.P.I's 'Chatch Me In Your Net' & Zoya's 'Charla'.

Photobucket
For being such a nice fake of MAC's 'Baby Sparks' Dazzleglass! Eén van mijn favoriete nieuwe lipproducten en zit sindskort standaard in mijn tas.

Wat zijn jullie favoriete producten van de maand september?

2 opmerkingen:

Kalypso zei

Uhhmm, mijn nyx cute cakes lipbalsems. Ze zijn zo cute. Liefs, xxx

Jorna zei

Ja, zijn ze fijn?! Cute zijn ze absoluut! Ben altijd zo bang dat er dan vooral aandacht aan de verpakking is geschonken in plaats van aan het product.