vrijdag 25 februari 2011

Favorieten van Februari

Photobucket
En ook Februari is alweer zo goed als voorbij, sjonge wat gaat 't allemaal snel, zeg!
Ik ben de afgelopen dagen vooral druk geweest in het ziekenhuis, waar mijn (meervoudig gehandicapte) zusje sinds woensdag ligt. Ze gaat vanmiddag zeer waarschijnlijk weer naar huis (Thank God!), dus vandaar dat het allemaal wat minder actief was, hier op Fabulously Beautiful.  Gezien mijn ouders in Afrika zijn en mijn andere zus in Amsterdam woont, was ik de enige die bij haar op bezoek kon, en alles goed moest regelen (samen met de woonvorm).

Ik heb een super leuk en super druk weekend voor de deur (maar niet zonder updates, don't worry! ;)), dus vandaar dat ik mijn favorieten van de afgelopen maand nu alvast met jullie deel! Enjoy!
Wanneer de naam van het product aanklikbaar is, heb ik er een artikel over geschreven.

Photobucket

De fijnste budget oogschaduws die ik ooit tegenkwam in een drogisterij! Deze Catrice Absolute Eyecolour Mono's bevatten lekker veel pigment, zijn er in een breed scala aan kleuren en finishes en zijn makkelijk aan te brengen en te blenden. What's not to love?

Photobucket

Een mascara die ik al een tijdje in huis had, en nu eindelijk eens open heb gemaakt (een andere mascara was op) en bij mijn 'Daily Routine' ingestopt heb. En manman, wat ben ik daar blij mee! Deze mascara verlengt mijn wimpers, maakt ze pikzwart, krult ze zelf (écht!) en gewoon heel aangenaam aanwezig. En dat alles zonder wimperkruller!!

Photobucket

Eindelijk weer een foundation die wél bij mijn huidskleur past! Ik heb geloof ik mijn persoonlijke record verbroken qua 'being pale', deze winter... Ik kocht deze foundation een dikke week terug, en sindsdien heb ik geen andere foundation meer aangeraakt. Hij is heerlijk naturel maar toch egaliserend, en zit propjevol goede ingredienten!

Photobucket

Een heerlijke volle, rijke maar toch luchtige creme die écht perfect bij mijn huid en mijn eisen voor een creme past. Eindelijk! Deze creme is de nieuwste aanwinst van MAC en heeft dezelfde formule als de Studio Moisture Cream, waar ik eerder al laaiend enthousiast over schreef. Deze creme heeft als extra's dat hij de geirriteerde huid kalmeert en minder rood maakt en hij zou ook perfect zijn wanneer je last hebt van couperose (volgens de MUA van MAC). Heel fijn product, die ik zeker opnieuw zou kopen wanneer hij op is.

Photobucket

Een super milde, lekker ruikende, cleanser en een zeer aangenaam kennismaken met het merk Clarins, deze fijne facewash! Een luchtige mousse die je over je (vochtige) gezicht aanbrengt en die de laatste restjes make-up en vuil voor je weghaalt. Hij zorgt er voor dat mijn huid super schoon en fris aanvoelt.

Photobucket

Een super leuk product, deze lipstick in stift-vorm! De kleur uit de stift wordt in je lippen opgenomen waardoor het niet op je lippen ligt, maar erin trekt. Dit zorgt dan weer voor een extra long lasting kleur op je mond én een kissproof-finish! En dat was waar ik op zat te wachten!

Photobucket

Eindelijk een handcreme die tegen mijn winter-handen is opgewassen! Ik gebruik deze creme dagelijks meerdere keren en elke keer zorgt 'ie ervoor dat mijn schuurpapier-huid heerlijk zacht, glad en jeukloos wordt! Echt een product waar ik niet meer zonder kan, tijdens deze gure dagen.

Photobucket

China Glaze 'Anchors Away' nagellakjes
Ik ben helemaal fan van de 'Anchors Away'-lakjes van China Glaze. Ik heb er, sinds een week, 5 lakjes van in huis en de formules zijn écht geweldig. Ook de kleurtjes zijn heel fijn, veel creamy kleuren en een paar kleuren met shimmers of glass specks! Ik ben écht heel blij met mijn Anchors Away-lakjes, en ik sluit niet uit dat ik nog een aantal kleuren uit de collectie aanschaf!


Zoals je ziet; Februari is een maand van véél favorieten! Ik heb kennis gemaakt met veel leuke producten en een aantal zit in mijn vaste routine sindsdien!

Wat zijn jouw favo's van Februari?

4 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Ben benieuwd naar die foundation van Bourjois!

Anoniem zei

Mijn MAC eyeliner is mij favoriet. Leuke producten. De oogschaduws van catrice zijn zo slecht nog niet.
Liefs, xxx

dl.blogspot zei

Heb je een voorbeeld waarbij je de Catrice mono's gebruikt?
Want ben idd wel nieuwschierig naar de pigmentatie

Unknown zei

Prachtige producten! :D De nieuwe mascara van Loreal is mijn favoriet!