woensdag 27 juli 2011

Favorieten van Juli

Photobucket

Afgelopen maand had ik wat nieuwe maar ook wat oude bekenden tussen mijn favoriete producten zitten. Sommige producten zijn gewoon zó fijn dat ze daar standaard toe behoren. Beetje saai wel, dus sommige producten heb ik maar even weggelaten uit dit lijstje, anders wordt het zo herhaling-op-herhaling. ;) Sommige producten heb ik er toch lekker wel weer bijgelegt, en sommige producten komen voor het eerst kijken in dit onderdeel. Wanneer je op een productnaam kunt klikken, heb ik er al een review over geschreven. Kijk mee naar mijn favoriete producten van de maand Juli!

Photobucket
Make-up producten

Daar istie weer, haha! Een product wat NIET mag ontbreken in je everyday bakje, tijdens de zomer. Prachtig hoe het licht weerkaatst op je wangen wanneer dit poeder zich daar bevindt... <3

Nog zo'n blijvertje! Dit poedertje is lekker knal in het doosje, maar práchtig subtiel en blushy op je wangen. Super gorgeous!

Af en toe herontdek ik deze fijne gelliner weer. Ik heb hem nu bijna twee jaar en dit is dé eyeliner waarmee ik moeiteloos een strakke wing zet. Hij werkt gemakkelijk en wanneer 'ie zit, gaat 'ie nergens meer heen!

Een potloodje dat in mijn UD 'Feminine' palette zat, en daar direct uit verhuisd is richting mijn everyday-bakje! Ik vond dit potlood eerst te creamy en te grof, maar tegenwoordig gebruik ik 'm elke dag op mijn onderste wimperrand om 'm vervolgens te smudgen en te setten met een donkerbruine oogschaduw (vaak met 'Sexpresso' uit het Too Faced Natural Eye Palette).

L'Oréal Paris Volume Million Lashes Extra Black mascara
Héééérlijk, wat een GITzwarte wimpers geeft deze mascara je! Na de False Lash Effect Fusion van Max Factor ben ik wel toe aan iets nieuws, en dat geeft deze mascara me. Meermeermeeer wimpers! En zwarter! I absolutley LOVE this one! Ik heb inmiddels een back-up gekocht tijdens en 25% korting op L'Oréal-actie bij Etos.

Catrice Photo Finish Foundation in '02 Rosy Beige'
De allernieuwste toevoeging aan mijn favo-lijstje, de Photo Finish foundation van Catrice! Wat een fijne foundation is dit! Hij doet dat wat ik in een foundation zoek; Goed dekken en er natuurlijk uit blijven zien! Hij doet me héél sterk denken aan mijn andere favoriete foundation, de Studio Sculpt van MAC! Deze is momenteel net een beetje te donker voor mijn nog bleke voorjaarstoet, dus dit is een heel welkome verrassing! Review volgt snel.

Photobucket
Verzorgingsproducten (huid en haar)

Ik kocht hem vorig jaar, en gebruik hem vooral in fases. Nu zit ik weer in zo'n fase en bíjna is mijn flaconnetje op! Heerlijk spul. Verfrissend op warme dagen en fijn over een laagje make-up. Om te setten en om het een beetje meer een dewy-finish te geven.

MAC Prep+Prime Brightening Skin Serum
Ook een nieuwe favoriet. Ik gebruik hem nog te kort om echt een review te schrijven, maar die komt snel! Remember dat ik voor de Even Better Dark Spot Corrector-serum van Clinique wilde gaan? Deze is bijna de helft goedkoper en gaat overpigmentatie (in mijn geval vooral acné littekentjes) tegen. Hij is héérlijk!

Oh heerlijk, die perzikgeur die hiervan in mijn lokken belandt! Ook heel wonderlijk is de glans die dit budget-goedje op mijn gebleekte haar tovert. Seriously good. Dit wordt een re-buy!

Gisteren schreef ik een review over dit product. Een spray die blonde (helaas ladies, alleen voor blondjes!) haren oplicht door gebruik te maken van warmtebronnen (fohn, steiltang). Zo kun je highlights creeeren, je uitgroei verdoezelen of je hele haar oplichten. I love! Heel fijn voor in-between-dyings.

Inmiddels is dit mijn tweede potjes pads van De'Makup. Ze werken gewoon heel goed! Een zwarte smokey eye zit in no time op je watje, zonder je ogen te irriteren. Ik vind ze alleen wel wat prijzig voor de hoeveelheid (30 geloof ik) pads die je krijgt, dus tips voor goede oogmake-up removers zijn welkom!

Ook een fijn budget-serum. Sinds ik laagjes in mijn haar heb, gebruik ik dit spulletje graag. Het geeft toch een beetje meer definitie aan je lokken (al moet ik zeggen dat ik het effect grootser had verwacht). Hij voedt mijn haar ook lekker en geeft een gezonde glans aan mijn bleached lokken.

Photobucket

Wat waren jouw favoriete producten, afgelopen maand?

5 opmerkingen:

Unknown zei

Wat een mooie producten, vooral de Chanel blush en je MAC MSF vind ik stunning! Leuk ook dat je vrijwel alles gereviewed hebt!

Germa zei

Volume Million lashes is idd top! De photo finish foundation van Catrice gebruik ik dagelijks, hij is erg fijn! Soft and Gentle staat nog op mn wishlist.

beautyforgirls zei

MAC Fluidliner in 'Black Track' die lijkt mij zo fijn. Die wil ik ook.
Mijn favoriet zijn mijn zoeva kwasten.
Liefs, xxxx

Unknown zei

Je hebt prachtige favorieten! Ik wil ook nog heel graag een MAC MSF, want iedere keer als ik hem zie begin ik bijna te kwijlen hihi.

Jorna zei

@Kelly; Dat deed ik ook, zo'n 3 jaar. :P

@BeautyForGirls; Hij is fijn! Écht mijn favoriete eyeliner alle tijden, en super economisch!

@Germa; Hij is heerlijk, die mascara. Love it!

Ik zag trouwens dat ik niets geschreven heb over de Dream Mat Powder. Niet dat dat heel boeiend is (vandaar dat ik 'm ook vergat, denk ik. :P).